8011 τεράστιος ρόλος 20 μικρό 8006 8079 φύλλων αλουμινίου αργιλίου

Τόπος καταγωγής ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
Μάρκα mingtai
Πιστοποίηση iso sgs
Αριθμό μοντέλου 5000seriers
Ποσότητα παραγγελίας min 3 τόνος
Τιμή 2900-3300usd per ton
Συσκευασία λεπτομέρειες τυποποιημένη συσκευασία ή ως απαίτηση
Χρόνος παράδοσης 5-15days
Όροι πληρωμής L/C, T/T, Western Union, MoneyGram, T/T
Δυνατότητα προσφοράς 3000ton
Λεπτομέρειες
Βαθμός 8006 8079 8011 Όνομα προϊόντων Ρόλος φύλλων αλουμινίου αργιλίου
Χρώμα Ασήμι Τελειώστε Ο μύλος τελειώνει
Ιδιοσυγκρασία H14 Βαθμός 1000 σειρές, 1000-8000series, 1,3
Κράμα ή όχι Είναι κράμα, μη συμμαχικό Εφαρμογή Κατασκευή, διακόσμηση, υλικό κατασκευής σκεπής, σωλήνας, cookware
Πάχος 12-20 μικρό
Υψηλό φως

τεράστιο φύλλο αλουμινίου αργιλίου

,

20 φύλλο αλουμινίου αργιλίου μικρού

,

8011 αργίλιο 8079 ρόλος φύλλων αλουμινίου

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Ο ανεφοδιασμός κατασκευαστών της Κίνας προσάρμοσε 12-20 το μικρό 8006 τεράστιο φύλλο αλουμινίου αργιλίου 8079 8011

Εισαγωγή προϊόντων

Το φύλλο αλουμινίου αργιλίου είναι μια μαλακή ταινία μετάλλων με την υγρασία, αεροστεγής, τη σκίαση, την αντίσταση γδαρσίματος, άρωμα, μη τοξικός και tasteless. Λόγω των άριστων ιδιοτήτων του, το φύλλο αλουμινίου αργιλίου χρησιμοποιείται ευρέως στα τρόφιμα, τα ποτά, τα τσιγάρα, τα φαρμακευτικά είδη, τις φωτογραφικές βάσεις, τις οικιακές καθημερινές ανάγκες, κ.λπ., και χρησιμοποιείται συνήθως ως υλικό συσκευασίας του ηλεκτρολυτικά υλικά πυκνωτών υλικά θερμικής μόνωσης για τα κτήρια, τα οχήματα, τα σκάφη, τα σπίτια, κ.λπ. Σαν διακοσμητικό χρυσό και ασημένιο καλώδιο, η ταπετσαρία και οι διάφοροι τύποι χαρτικών τύπωσαν το θέμα και τα ελαφριά βιομηχανικά προϊόντα, διακοσμητικά εμπορικά σήματα. Μεταξύ των ανωτέρω διάφορων εφαρμογών, η αποτελεσματικότερη απόδοση του φύλλου αλουμινίου αργιλίου είναι ως υλικό συσκευασίας. Το φύλλο αλουμινίου αργιλίου είναι μια μαλακή ταινία μετάλλων, που όχι μόνο έχει τα πλεονεκτήματα moisture-proof, αεροστεγής, της ελαφρύς-προστασίας, της αντίστασης γδαρσίματος, συντήρηση αρώματος, μη τοξικός και tasteless, αλλά και έχει μια κομψή ασημένιος-άσπρη λαμπρότητα, η οποία είναι εύκολο να επεξεργαστεί τα διάφορα όμορφα σχέδια.

 

Πλεονεκτήματα προϊόντων

01. Η επιφάνεια του φύλλου αλουμινίου αργιλίου είναι εξαιρετικά καθαρή και υγιεινή, και κανένας βακτηρίδιο ή μικροοργανισμός δεν μπορεί να αυξηθεί στην επιφάνειά του.

02. Το φύλλο αλουμινίου αργιλίου είναι ένα μη τοξικό υλικό συσκευασίας, μπορεί να είναι στη απευθείας επαφή με τα τρόφιμα χωρίς οποιεσδήποτε ανησυχίες που μπορούν να διακινδυνεψουν τις ανθρώπινες υγείες.

03. Το φύλλο αλουμινίου αργιλίου είναι ένα tasteless και odorless υλικό συσκευασίας, το οποίο δεν θα προκαλέσει οποιαδήποτε ιδιαίτερη μυρωδιά στα συσκευασμένα τρόφιμα.

04. Κανένα θέμα στην υψηλής θερμοκρασίας ή χαμηλή θερμοκρασία, δεν θα υπάρξει καμία διείσδυση λιπών στο φύλλο αλουμινίου αργιλίου.

05. Εάν το ίδιο το φύλλο αλουμινίου αργιλίου δεν είναι πτητικό, αυτό και τα συσκευασμένα τρόφιμα δεν θα ξεράνουν ποτέ ή θα συρρικνωθούν.

06. Το φύλλο αλουμινίου αργιλίου έχει την καλή πλαστικότητα, έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα προϊόντα συσκευασίας των διάφορων μορφών. Οι διάφορες μορφές των εμπορευματοκιβωτίων μπορούν επίσης να διαμορφωθούν αυθαίρετα.

07. Το φύλλο αλουμινίου αργιλίου είναι ένα αδιαφανές υλικό συσκευασίας, έτσι είναι ένα καλό υλικό συσκευασίας για τα προϊόντα που εκτίθενται στο φως του ήλιου, όπως η μαργαρίνη.

 

 

8011 τεράστιος ρόλος 20 μικρό 8006 8079 φύλλων αλουμινίου αργιλίου 0
8011 τεράστιος ρόλος 20 μικρό 8006 8079 φύλλων αλουμινίου αργιλίου 1
8011 τεράστιος ρόλος 20 μικρό 8006 8079 φύλλων αλουμινίου αργιλίου 28011 τεράστιος ρόλος 20 μικρό 8006 8079 φύλλων αλουμινίου αργιλίου 3

 

Παγκόσμια αγορά

Είμαστε δεσμευμένοι να ερευνήσουμε τη διεθνή αγορά. Οι πελάτες μας προέρχονται από σε όλο τον κόσμο, όπως η Αφρική, η Λατινική Αμερική, η Μέση Ανατολή, η Νοτιοανατολική Ασία, η Ευρώπη, κ.λπ. Υψηλός μας - τα προϊόντα ποιότητας και χαμηλής τιμής έχουν κερδίσει την αναγνώρισή τους.
8011 τεράστιος ρόλος 20 μικρό 8006 8079 φύλλων αλουμινίου αργιλίου 4

FAQ

Q: Μπορείτε να στείλετε τα δείγματα;
Α: Φυσικά, μπορούμε να στείλουμε τα δείγματα σε όλα τα μέρη του κόσμου, τα δείγματά μας είναι ελεύθερα, αλλά οι πελάτες πρέπει να επιβαρυνθούν τις δαπάνες αγγελιαφόρων.
 
Q: Ποιες πληροφορίες προϊόντων πρέπει να παρέχω;
Α: Πρέπει να παρέχετε το βαθμό, το πλάτος, το πάχος, το επίστρωμα και τον αριθμό τόνων που πρέπει να αγοράσετε.
 
Q: Ποιοι είναι οι στέλνοντας λιμένες;
Α: Υπό κανονικές συνθήκες, στέλνουμε από τη Σαγκάη, Tianjin, Qingdao, λιμένες Ningbo, μπορείτε να επιλέξετε άλλους λιμένες σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
 
Q: Περίπου τιμές προϊόντων;
Α: Οι τιμές ποικίλλουν από καιρό σε καιρό λόγω των κυκλικών αλλαγών στην τιμή των πρώτων υλών.
 
Q: Ποιες είναι οι πιστοποιήσεις για τα προϊόντα σας;
Α: Έχουμε το ISO 9001, SGS, EWC και άλλες πιστοποιήσεις.
 
Q: Πόσο καιρό ο χρόνος παράδοσής σας παίρνει;
Α: Γενικά, το χρόνο παράδοσής μας είναι μέσα σε 30-45 ημέρες, και μπορεί να καθυστερήσουν εάν η ζήτηση είναι εξαιρετικά μεγάλη ή οι ειδικές περιστάσεις εμφανίζονται.
 
Q: Μπορώ να πάω στο εργοστάσιό σας που επισκέπτεται;
Α: Φυσικά, καλωσορίζουμε τους πελάτες από για να επισκεφτούμε σε όλο τον κόσμο το εργοστάσιό μας. Εντούτοις, μερικές από τις εγκαταστάσεις δεν είναι ανοικτές στο κοινό.
 
Q: Το προϊόν έχει την ποιοτική επιθεώρηση πριν από τη φόρτωση;
Α: Φυσικά, όλα τα προϊόντα μας εξετάζονται αυστηρά για την ποιότητα πρίν συσκευάζουν, και τα αναρμόδια προϊόντα θα καταστραφούν.
 
Q: Πώς να συσκευάσει τα προϊόντα;
Α: Το εσωτερικό στρώμα έχει ένα αδιάβροχο εξωτερικό στρώμα εγγράφου με τη συσκευασία σιδήρου και καθορίζεται με μια ξύλινη παλέτα υποκαπνισμού. Μπορεί αποτελεσματικά να προστατεύσει τα προϊόντα από τη διάβρωση κατά τη διάρκεια της ωκεάνιας μεταφοράς.
 
Q: Ποιος είναι ο χρόνος απασχόλησής σας;
Α: Γενικά, ο χρόνος υπηρεσία online μας είναι χρόνος του Πεκίνου: 8:0022:00, στις 22:00, θα απαντήσουμε στην έρευνά σας κατά τη διάρκεια της επόμενης εργάσιμης ημέρας.
Συνιστώμενα προϊόντα