Στιλπνό ασημένιο εμπορευματοκιβώτιο 0.2mm ρόλων φύλλων αλουμινίου αργιλίου πυκνά βαθμός τροφίμων 8006 8079

Τόπος καταγωγής ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
Μάρκα mingtai
Πιστοποίηση iso sgs
Αριθμό μοντέλου 5000seriers
Ποσότητα παραγγελίας min 3 τόνος
Τιμή 2900-3300usd per ton
Συσκευασία λεπτομέρειες τυποποιημένη συσκευασία ή ως απαίτηση
Χρόνος παράδοσης 5-15days
Όροι πληρωμής L/C, T/T, Western Union, MoneyGram, T/T
Δυνατότητα προσφοράς 3000ton
Λεπτομέρειες
Βαθμός 8006 8079 8001 Όνομα προϊόντων Ρόλος φύλλων αλουμινίου αργιλίου
Χρώμα Ασήμι Τελειώστε Ο μύλος τελειώνει
Ιδιοσυγκρασία Μαλακός ή H24 Βαθμός 1000 σειρές, 1000-8000series, 1,3
Κράμα ή όχι Είναι κράμα, μη συμμαχικό Εφαρμογή Κατασκευή, διακόσμηση, υλικό κατασκευής σκεπής, σωλήνας, cookware
Υψηλό φως

Στιλπνός ασημένιος ρόλος φύλλων αλουμινίου αργιλίου

,

Αργίλιο 8079 ρόλος φύλλων αλουμινίου

,

ρόλος φύλλων αλουμινίου αργιλίου 0.2mm

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Στιλπνό ασημένιο 0,2 πυκνά εμπορευματοκιβώτιο φύλλων αλουμινίου αργιλίου βαθμού τροφίμων 8006 8079 8001

 

Εισαγωγή προϊόντων

  • το φύλλο αλουμινίου αλουμινίου 8006 με την υψηλής αντοχής, καλή σχηματιστικότητα & την ολκιμότητα, και την καλή αντίσταση διάβρωσης, αυτό όλο και περισσότερο ευρέως χρησιμοποιείται για τα τρόφιμα και το φύλλο αλουμινίου συσκευασίας σπιτικού, το φύλλο αλουμινίου βιομηχανίας μπύρας, το φύλλο αλουμινίου βιομηχανίας φαρμάκων, το φύλλο αλουμινίου κολλητικών ταινιών, κ.λπ.
  • το φύλλο αλουμινίου αλουμινίου 8006 είναι ένα ειδικό κράμα αλουμινίου για τα προϊόντα φύλλων αλουμινίου εμπορευματοκιβωτίων. Η CHAL 8006 φύλλο αλουμινίου αλουμινίου υιοθετεί τη μέθοδο καυτού κυλίσματος και η εκτατή δύναμή της είναι μεταξύ του MPA 123-135. το προϊόν φύλλων αλουμινίου αλουμινίου 8006 φθάνει στο βαθμό Α. νερού βουρτσίσματος. Η επιφάνεια είναι πολύ επίπεδη, καθαρή και χωρίς πετρέλαιο. Η CHAL 8006 φύλλο αλουμινίου αλουμινίου είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για τα αεροδιαστημικά ρυτίδα-ελεύθερα καλαθάκια με φαγητό. Μετά από να σφραγίσουν, οι άκρες θα μπορούσαν να είναι χωρίς ρυτίδες και η εμφάνιση είναι ομαλή και ομαλή.

 

Πλεονεκτήματα προϊόντων

01. Η επιφάνεια του φύλλου αλουμινίου αργιλίου είναι εξαιρετικά καθαρή και υγιεινή, και κανένας βακτηρίδιο ή μικροοργανισμός δεν μπορεί να αυξηθεί στην επιφάνειά του.

02. Το φύλλο αλουμινίου αργιλίου είναι ένα μη τοξικό υλικό συσκευασίας, μπορεί να είναι στη απευθείας επαφή με τα τρόφιμα χωρίς οποιεσδήποτε ανησυχίες που μπορούν να διακινδυνεψουν τις ανθρώπινες υγείες.

03. Το φύλλο αλουμινίου αργιλίου είναι ένα tasteless και odorless υλικό συσκευασίας, το οποίο δεν θα προκαλέσει οποιαδήποτε ιδιαίτερη μυρωδιά στα συσκευασμένα τρόφιμα.

04. Κανένα θέμα στην υψηλής θερμοκρασίας ή χαμηλή θερμοκρασία, δεν θα υπάρξει καμία διείσδυση λιπών στο φύλλο αλουμινίου αργιλίου.

05. Εάν το ίδιο το φύλλο αλουμινίου αργιλίου δεν είναι πτητικό, αυτό και τα συσκευασμένα τρόφιμα δεν θα ξεράνουν ποτέ ή θα συρρικνωθούν.

06. Το φύλλο αλουμινίου αργιλίου έχει την καλή πλαστικότητα, έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα προϊόντα συσκευασίας των διάφορων μορφών. Οι διάφορες μορφές των εμπορευματοκιβωτίων μπορούν επίσης να διαμορφωθούν αυθαίρετα.

07. Το φύλλο αλουμινίου αργιλίου είναι ένα αδιαφανές υλικό συσκευασίας, έτσι είναι ένα καλό υλικό συσκευασίας για τα προϊόντα που εκτίθενται στο φως του ήλιου, όπως η μαργαρίνη.

 

 

Στιλπνό ασημένιο εμπορευματοκιβώτιο 0.2mm ρόλων φύλλων αλουμινίου αργιλίου πυκνά βαθμός τροφίμων 8006 8079 0
Στιλπνό ασημένιο εμπορευματοκιβώτιο 0.2mm ρόλων φύλλων αλουμινίου αργιλίου πυκνά βαθμός τροφίμων 8006 8079 1
Στιλπνό ασημένιο εμπορευματοκιβώτιο 0.2mm ρόλων φύλλων αλουμινίου αργιλίου πυκνά βαθμός τροφίμων 8006 8079 2Στιλπνό ασημένιο εμπορευματοκιβώτιο 0.2mm ρόλων φύλλων αλουμινίου αργιλίου πυκνά βαθμός τροφίμων 8006 8079 3

 

Παγκόσμια αγορά

Είμαστε δεσμευμένοι να ερευνήσουμε τη διεθνή αγορά. Οι πελάτες μας προέρχονται από σε όλο τον κόσμο, όπως η Αφρική, η Λατινική Αμερική, η Μέση Ανατολή, η Νοτιοανατολική Ασία, η Ευρώπη, κ.λπ. Υψηλός μας - τα προϊόντα ποιότητας και χαμηλής τιμής έχουν κερδίσει την αναγνώρισή τους.
Στιλπνό ασημένιο εμπορευματοκιβώτιο 0.2mm ρόλων φύλλων αλουμινίου αργιλίου πυκνά βαθμός τροφίμων 8006 8079 4

FAQ

Q: Μπορείτε να στείλετε τα δείγματα;
Α: Φυσικά, μπορούμε να στείλουμε τα δείγματα σε όλα τα μέρη του κόσμου, τα δείγματά μας είναι ελεύθερα, αλλά οι πελάτες πρέπει να επιβαρυνθούν τις δαπάνες αγγελιαφόρων.
 
Q: Ποιες πληροφορίες προϊόντων πρέπει να παρέχω;
Α: Πρέπει να παρέχετε το βαθμό, το πλάτος, το πάχος, το επίστρωμα και τον αριθμό τόνων που πρέπει να αγοράσετε.
 
Q: Ποιοι είναι οι στέλνοντας λιμένες;
Α: Υπό κανονικές συνθήκες, στέλνουμε από τη Σαγκάη, Tianjin, Qingdao, λιμένες Ningbo, μπορείτε να επιλέξετε άλλους λιμένες σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
 
Q: Περίπου τιμές προϊόντων;
Α: Οι τιμές ποικίλλουν από καιρό σε καιρό λόγω των κυκλικών αλλαγών στην τιμή των πρώτων υλών.
 
Q: Ποιες είναι οι πιστοποιήσεις για τα προϊόντα σας;
Α: Έχουμε το ISO 9001, SGS, EWC και άλλες πιστοποιήσεις.
 
Q: Πόσο καιρό ο χρόνος παράδοσής σας παίρνει;
Α: Γενικά, το χρόνο παράδοσής μας είναι μέσα σε 30-45 ημέρες, και μπορεί να καθυστερήσουν εάν η ζήτηση είναι εξαιρετικά μεγάλη ή οι ειδικές περιστάσεις εμφανίζονται.
 
Q: Μπορώ να πάω στο εργοστάσιό σας που επισκέπτεται;
Α: Φυσικά, καλωσορίζουμε τους πελάτες από για να επισκεφτούμε σε όλο τον κόσμο το εργοστάσιό μας. Εντούτοις, μερικές από τις εγκαταστάσεις δεν είναι ανοικτές στο κοινό.
 
Q: Το προϊόν έχει την ποιοτική επιθεώρηση πριν από τη φόρτωση;
Α: Φυσικά, όλα τα προϊόντα μας εξετάζονται αυστηρά για την ποιότητα πρίν συσκευάζουν, και τα αναρμόδια προϊόντα θα καταστραφούν.
 
Q: Πώς να συσκευάσει τα προϊόντα;
Α: Το εσωτερικό στρώμα έχει ένα αδιάβροχο εξωτερικό στρώμα εγγράφου με τη συσκευασία σιδήρου και καθορίζεται με μια ξύλινη παλέτα υποκαπνισμού. Μπορεί αποτελεσματικά να προστατεύσει τα προϊόντα από τη διάβρωση κατά τη διάρκεια της ωκεάνιας μεταφοράς.
 
Q: Ποιος είναι ο χρόνος απασχόλησής σας;
Α: Γενικά, ο χρόνος υπηρεσία online μας είναι χρόνος του Πεκίνου: 8:0022:00, στις 22:00, θα απαντήσουμε στην έρευνά σας κατά τη διάρκεια της επόμενης εργάσιμης ημέρας.
Συνιστώμενα προϊόντα