Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι >

Wuxi Wilke Metal Materials Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Επισκεψή εργοστασίου
Σχετικά με εμάς
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε τώρα
Wuxi Wilke Metal Materials Co., Ltd.
Wuxi Wilke Metal Materials Co., Ltd.
Wuxi Wilke Metal Materials Co., Ltd.
Γραμμή παραγωγής

Έχουμε υψηλής ποιότητας επαγγελματικά προϊόντα, καθώς και προηγμένες γραμμές προϊόντων και εξοπλισμό.Όλα τα προϊόντα συμμορφώνονται με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και εκτιμούνται σε διάφορες αγορές σε όλο τον κόσμο..

Μαζί με τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς, ικανοποιούμε συνεχώς τους πελάτες με την ενημέρωση των προϊόντων για τη βελτίωση των συστημάτων παραγωγής, τη βελτίωση της ποιότητας.

 

Κέντρο παραγωγής αλουμινίου

 

Ως εργοστάσιο παραγωγής αλουμινίου, ακολουθούμε μια συστηματική διαδικασία παραγωγής για να διασφαλίσουμε τα υψηλότερης ποιότητας προϊόντα για τους πελάτες μας.

 

Πρώτα, αρχίζουμε να λιώνουμε υψηλής ποιότητας κράματα αλουμινίου και να τα ρίχνουμε σε μια μηχανή χύτευσης.που στη συνέχεια θερμαίνονται ξανά και μεταφέρονται μέσω κυλίνδρων για τη μείωση του πάχους τους και την αύξηση της αντοχής τους.

 

Στη συνέχεια, τα φύλλα αλουμινίου τυλίγονται κρύα, μειώνοντας περαιτέρω το πάχος τους και βελτιώνοντας την ομαλότητα της επιφάνειας και τις μηχανικές τους ιδιότητες.όπου οι περιστροφές αλουμινίου θερμαίνονται σε υψηλές θερμοκρασίες για την επαναπροσαρμογή της κρυσταλλικής τους δομής, βελτιώνοντας την ευελιξία και την αντοχή τους.

 

Τέλος, εφαρμόζουμε διάφορες επεξεργασίες επιφάνειας στα περιτυλίγματα αλουμινίου, όπως οξείδωση και επικάλυψη, για να βελτιώσουμε την αντοχή τους στη διάβρωση, την αισθητική και τη αντοχή.


Σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, εφαρμόζουμε αυστηρά μέτρα ελέγχου ποιότητας για να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας πληρούν τα απαιτούμενα πρότυπα και προδιαγραφές.Οι σύγχρονοι εξοπλισμοί μας και οι προηγμένες τεχνικές παραγωγής μας επιτρέπουν να παράγουμε αλουμινένιους τύπους υψηλής ποιότητας αποτελεσματικά και οικονομικά.

 

Wuxi Wilke Metal Materials Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Wuxi Wilke Metal Materials Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Wuxi Wilke Metal Materials Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα φύλλο πιάτων αργιλίου Προμηθευτής. 2022-2024 aluminumsheetcoil.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.